Svatební Candy bar s pomocí profesionálů
Chcete si Candy barem zpestřit Vaši svatební hostinu nebo party a ptáte se, jak by měl takový správný Candy bar vypadat? To je zcela na Vás a Vaší fantazii se meze nekladou. Platí jen pravidlo, že by měl ladit s ostatní výzdobou a stylem celé události. Co se týče sladkostí, můžete opět vybírat z široké škály laskomin, které jsou přímo pro Candy bary připravovány. S jejich výběrem Vám poradí téměř každá cukrárna. Využít můžete také komplexních služeb agentur, které Vám stylový Candy bar nejen vymyslí, ale i celý zrealizují a to přesně podle Vašich představ. Stylový Candy bar si můžete objednat i u naší svatební agentury. Naše dekoratérky Vám připraví koncept, který stylově ladí s celkovou výzdobou Vaší svatby, doporučí Vám vhodné nádoby z naší svatební půjčovny a neposlední řadě Vám připraví stůl na Candy bar včetně zhotovení stylového pozadí.
Objednejte si realizaci Candy baru přímo u nás - info@mojeparty.cz
Svatební Candy bar svépomocí
Pokud jste ale šikovní a kreativní, zvládnete si Candy bar vytvořit i úplně sami. Upečte si doma plněné muffiny, cakepops či makarons, nakupte bonbony, marschmallow, udělejte do barvy Vaši oblíbenou domácí limonádu. K aranžování těchto dobrot určitě využijte stylové podnosy a nádoby, ale i barvy, stužky, květiny, papírové pompony, girlandy s nápisy nebo vtipná zapichována, vymyslete zajímavé a hodící se pozadí. Inspirovat se můžete například v prodejně nebo půjčovně agentury Moje party, kde najdete spoustu zajímavých tipů a vše si můžete zakoupit či zapůjčit na jednom místě. Váš Candy bar ihned získá neotřelý vzhled.
TIP: Upečte si vlastní makarons!
Výroba makronek vyžaduje trpělivost a zručnost, ale výsledek za námahu určitě stojí. Recept na pravé makronky pro vás připravil šéfcukrář pražské Brasserie La Gare Pavel Juraška:
Ingredience na 40 kusů makronek:
Těsto:
· 250 g mandlové moučky
· 250 g cukru moučka
· 200 g bílků
· 225 g cukru krystal
· 75 ml vody
· špetka soli
Náplň může být libovolná:
· marmeláda
· čokoláda
· mascarpone s ovocem
· máslový krém apod.
·
Pracovní postup:
Smícháme mandlovou moučku s moučkovým cukrem. Bílky si rozdělíme na polovinu (100 a 100 g). Do kastrůlku si připravíme cukr krystal s vodou. První polovinu bílků společně se špetkou soli vyšleháme a dáme vařit spolu s cukrovou vodou. Vaříme na 118 stupňů. Rozvařenou směs vlijeme do sněhu (na třikrát) a šleháme. Mezitím vlijeme druhou polovinu bílků do směsi mandlové moučky a cukru, vznikne kaše.
Až sníh mírně vychladne, vmícháme ho do kaše. Tuto základní směs nastříkáme na plech nebo silikonovou podložku a necháme 45 minut osychat. Poté pečeme 9 minut na 180 stupňů (na co nejmenší výkon trouby). Z plechu sundáváme až za studena! Do těsta můžeme přidat skořici, kokos, potravinářské barvivo, kakao apod., podle toho, pro jaký druh makronek jsme se rozhodli.
(recept zdroj: http://zena.centrum.cz/recepty/clanek.phtml?id=763488)